Debut în forţă pentru junioarele 2 ale CSM Târgu Jiu

Echipa de handbal feminin junioare 2 a CSM Târgu Jiu a jucat sâmbătă în  prima etapă a noului sezon din Campionatul Naţional. Echipa pregătită de Andrei Enache a trecut fără probleme, pe teren propriu, de CSS Drobeta Turnu Severin, scor 39-12, la pauză 20-2, şi gruparea gorjeană s-a instalat în fotoliul de lider al seriei.

În faţa uni public destul de numeros pentru un meci la acest nivel juvenil, handbalistele pregătite de Andrei Enache au avut un start fulminat în noua ediţie de campionat. Doar primele 6 minute din meci au fost mai echilibrate, când tabela indica 2-2.

După ce au fost egalate în minutul 6, fetele lui Andrei Enache au preluat în totalitate controlul asupra partidei şi nu au mai putut fi oprite până la pauză. Gorjencele au reuşit un joc perfect atât pe faza de apărare, cât si pe faza ofensivă. Elevele lui Enache au reuşit o serie de 18 goluri la rând, fără să primească niciun gol, scorul fiind 20-2 la pauză.

Repriza secundă a început pe aceleaşi coordonate, cu trei goluri consecutive pentru echipa din Târgu Jiu, care reuşea astfel o serie de 21 de goluri consecutive în meci. Seria gorjencelor a fost întreruptă abia în minutul 5 al reprizei secunde, atunci când tabela indica 23-3. Handbalistele lui Enache au continuat meciul bun, atât ofensiv, cât şi defensiv. CSM Târgu Jiu s-a impus cu 39-12, la capătul unui meci dominat de la un capăt la celălalt, în care Raluca Chiriac a fost cea mai bună marcatoare din tabăra gorjeană, cu 8 goluri înscrise, fiind urmată de Ancuţa Minodora Florentina, cu 7 goluri, şi Diana Rogoveanu, cu 5 goluri marcate.

Vizualizări: 449

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: