Cursuri de programare gratuite, primul gand catre o cariera de succes. Te poti angaja in doar cateva luni!

De la gand la actiune e doar un pas! Nu mai pierde timpul si fa-ti curaj sa iti transformi visul in realitate! Inscrie-te la mentoratul fondat de Petru Trimbitas si vei vedea ca dorinta de a participa la cursuri de programare gratuite pentru obtinerea unui job ca IT-ist nu este lipsita de sens. Acesta poate fi inceputul carierei tale. Testezi in cadrul cursurilor gratuite si continui, apoi, in cadrul programului platit.

Tanarul clujean a pus bazele mentoratului in anul 2017, iar programul dezvoltat de el este diferit de clasicele cursuri de programare gratuite. WellCode este o platforma interactiva care iti ofera posibilitatea de a scrie cod si de a rezolva probleme intr-un mod adaptat stilului si ritmului tau de invatare, initial gratuit, apoi in cadrul programlui platit. Mentoratul a fost gandit dupa modelul companiilor Facebook si Google, din Statele Unite ale Americii, cu care Petru Trimbitas a colaborat.

In perioada petrecuta in cadrul celor doi giganti IT, fondatorul WellCode a constientizat impactul decisiv pe care sustinerea constanta il poate avea asupra dezvoltarii profesionale. Reintors in Romania, a pus bazele unui program unic pe piata de cursuri IT, care este compus din:

·      un modul de cursuri programare gratuite Wellcode – acesta are o durata limitata;

·      modul de dezvoltare profesionala – in cadrul acestui modul, vei avea posibilitatea de a pune bazele carierei tale de programator. 

Sub atenta ghidare a mentorilor, vei avea posibilitatea de a scrie cod corect inca de la prima logare pe platforma. Mentorii iti vor fi alaturi la fiecare pas si, cu toate ca vei lucra independent de evolutia celorlalti utilizatori si atunci cand iti permite timpul, nu vei fi niciodata singur. De asemenea, mentorii te vor ghida catre gasirea solutiilor ideale pentru problemele de pe platforma. 

Parcurgerea integrala a problemelor de pe platforma nu inseamna finalizarea programului de formare. In cadrul programului dezvoltat de Petru Trimbitas, mentorii iti vor ramane aproape pana la angajare. 

In etapa urmatoare, mentorii te vor ajuta sa iti scrii propria aplicatie si sa iti realizezi portofoliul de proiecte, astfel incat sa poti prezenta cu acuratete viitorilor angajatori nivelul tau de cunostinte si pregatire. 

Etapa finala a formarii tale consta in rafinarea abilitatilor tale soft skills si tehnice, astfel incat sa reusesti sa treci cu brio de interviu si, in cele din urma, sa poti afirma fericit: „Am reușit! Am obtinut primul meu job ca programator!”;

·      modul de dezvoltare personala – este un atu si o componenta pe care nu o vei mai regasi in niciun alt format de cursuri de programare gratuite sau platite. In perioada petrecuta in cadrul companiilor Facebook si Google, Petru Trimbitas a constientizat felul in care aspecte din viata personala se pot rasfrange si pot influenta succesul profesional. Acest modul este condus de coachi cu experienta vasta in domeniu, care te vor ajuta sa constientizezi gandurile si emotiile negative care te impiedica sa iti atingi intregul potential profesional. Totodata, coachii te vor ghida in dezvoltarea unor strategii sanatoase de gestionare a lor si in adoptarea un stil de viata echilibrat, care sa te ajute sa iti cresti puterea de concentrare si sa iti permita sa iti dezvolti si mai mult gandirea analitica.

Programeaza o sedinta de consultanta cu mentorii si convinge-te! Poti testa chiar tu platforma in cadrul modulului de cursuri programare gratuite si, apoi, sa iei o decizie asumata, in cunostinta de cauza. Nu pierde sansa de a avea cariera in IT la care visezi!

Galerie foto


Vizualizări: 2,036

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: