Cum se face ciorba de pui a la grec. Secretul care o face mai gustoasă

Ciorba de pui a la grec este gustoasă și ușor de făcut. Secretul pe care trebuie să-l știe toate gospodinele.

Cum se face ciorba de pui a la grec. Pune în aplicare trucurile de mai jos și vei obține un preparat care va da pe spate pe toată lumea. Ciorba de pui dreasă cu ou și smântână este foarte populară în România.

Secretul unei ciorbe de pui a la grec ca la carte este răbdarea. Dacă nu vrei ca zeama să se brânzească și să capete un aspect neplăcut atunci când o dregi, trebuie să amesteci bine cu telul câteva polonice de ciorbă fierbinte cu gălbenușurile și smântâna înainte de a turna totul în oala cu ciorbă.

Ciorbă de pui a la grec. Secretul care o face gustoasă. Cum se prepară ciorba de pui a la grec
Ingrediente:

– 2 bucăţi piept de pui
– 2 morcovi
– 1 rădăcina pătrunjel mare
– 1 bucată ţelină
– 1 linguriţă piper boabe negru
– 200 ml smântână
– 2 gălbenuşuri
– 60 gr orez

– 1 lămâie
– 2 linguriţe sare
– 3 linguri ulei
– pătrunjel, mărar proaspăt

Mod de preparare:

Se spală pieptul de pui, se curată de piele şi se taie cubuleţe. Între timp se curată ceapă, se taie solzisori şi se pune la călit în 3 linguri de ulei. Vezi cum se prepară ciorba de pui a la grec AICI

Vizualizări: 1,839

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: