CSM Târgu Jiu începe seria decisivă din play-out-ul Ligii Naționale!

CSM Târgu Jiu se pregătește pentru seria decisivă din play-out-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin Getica 95, cu CSM Galați. Primele două meciuri se dispută la Sala Sporturilor din Târgu Jiu în cursul acestei săptămâni.

Seria se va desfășura după sistemul „cel mai bun din 5 partide” având programate primele două meciuri pe terenul formației mai bine clasate la finalul Fazei a II-a a campionatului, în speță pe terenul grupării gorjene, care a ocupat locul 2 în Grupa 11-18, în timp ce echipa din Galați a terminat pe locul 7.

Astfel, primele două partide vor fi găzduite de Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Primul meci se va disputa marți, 9 aprilie, iar cel de-al doilea meci va avea loc joi, 11 aprilie iar ambele partide vor începe la ora 19.00.

”Este un meci pe viață și pe moarte, așa că nu este important ce oponent avem în față. Trebuie să luptăm, să dăm tot ce e mai bun și să câștigăm. Ne dorim și sperăm să avem o sală plină și la baschet, pentru că este un meci capital pentru a rămâne în Liga Națională”, a prefațat primul meci din serie, antrenorul Kresimir Basic.

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN GETICA 95

EDIȚIA 2023-2024

PLAY-OUT

SALA SPORTURILOR DIN TÂRGU JIU

MECI 1

CSM TÂRGU JIU – CSM GALAȚI

MARȚI, 9 APRILIE 2024, ORA 19.00

MECI 2

CSM TÂRGU JIU – CSM GALAȚI

JOI, 11 APRILIE 2024, ORA 19.00

Galerie foto


Vizualizări: 482

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: