Continuă să ofere masă caldă pentru elevi

Mai multe școli din Gorj continuă să le ofere elevilor o masă caldă. În comuna Roșia de Amaradia, toți elevii, de la mic la mare, vor beneficia de acest lucru.

Edilul comunei, Liviu Cotojman, a publicat încă de ieri meniul de care se vor bucura școlarii:

”Stimați părinți , dragi elevi, de mâine din nou la școală.
Începem un nou an școlar cu alte provocări pentru unii dintre elevi (pășind pentru prima dată la școală), cu dorința elevilor de a se pregăti pentru viitor, pentru integrarea în societate.
Noi, comunitatea locală, alături de cadrele didactice și părinți suntem implicați pentru îmbunătățirea calității procesului educațional de învățământ.
Prioritatea mea ca și primar este de a pune la dispoziția unităților școlare, o infrastructură școlară modernă care să contribuie alături de procesul instructiv-educativ cu aplicativitate zilnică la educatia și instruirea elevilor, la pregătirea lor pentru integrarea în societate și obținerea de performanțe școlare.
Și în acest an școlar, pe lângă alte beneficii de care vor beneficia elevii, voi continua să ofer masă caldă în regim catering tuturor elevilor (grădiniță, ciclul primar, ciclul gimnazial și elevilor de liceu).
Prioritatea noastră este de a investi în educație!
Sucesc tuturor (elevi, cadre didactice), în noul an școlar!”, a transmis primarul.

Vizualizări: 727

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: