Conducea tractorul, dar fără permis

Un bărbat de 36 de ani, din comuna Sămărinești, a fost depistat de polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru în timp ce conducea pe DJ 671 B Valea Bisericii, un tractor care tracta o remorcă neînmatriculată sau neînregistrată și fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Incidentul a avut loc în data de 18 iulie, în urma unei acțiuni de monitorizare a traficului desfășurate de polițiștii din zonă. Bărbatul a fost prins în flagrant în timp ce conducea tractorul în condiții ilegale, punând în pericol siguranța rutieră.

Conform legislației în vigoare, conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat pe drumurile publice este o încălcare gravă a regulilor de circulație. În plus, faptul că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule adaugă și mai multe aspecte ilegale în acest caz.

În consecință, poliția a întocmit un dosar penal împotriva bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat pe drumurile publice și de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Vizualizări: 671

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: