Circulație blocată în Defileul Jiului

Circulație blocată pe Drumul Național 66, în Defileul Jiului, după un accident de circulație. Traficul este blocat pe ambele sensuri. 

"Din cauza unui accident rutier petrecut în zona km 116, circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers pentru aproximativ 30 de minute. 

 Intervin echipele de intervenție ale ISU și echipa de la District Meri pentru eliberarea carosabilului. 

 Facem apel la conducătorii auto să lase liber un sens de mers pentru autospecialele de intervenție", transmit drumarii.

Update: În urma accidentului, o femeie de 31 de ani a fost rănită, anunță Poliția.

La data de 27 iulie a.c., Poliția Orașului Bumbești-Jiu a fost sesizată prin apel de urgență, despre un eveniment rutier cu victime, produs pe DN 66 Defileul Jiului.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că un bărbat de 30 de ani, din orașul Filiași, județul Dolj, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, pe DN 66 Defileul Jiului, din direcția Târgu Jiu - Petroșani, într-o curbă la dreapta, semiremorca ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 31 de ani, din comuna Crasna.

În urma impactului, femeia a fost rănită, fiind transportată la o unitate medicală.

Testarea celor doi conducători auto cu aparatul etilotest a indicat un rezultat negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului.

Galerie foto


Vizualizări: 2,000

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: