Accident tragic pe Transalpina. O femeie a fost strivită de un copac!

O vijelie neașteptată a lăsat urme devastatoare pe DN 67C - Transalpina, unde un copac căzut a lovit un autoturism în mers. Două persoane se aflau în mașină în momentul impactului devastator, iar în urma accidentului, una dintre ele și-a pierdut viața.

Forțele de intervenție au sosit rapid la locul tragediei, însă, din nefericire, pentru o femeie în vârstă de 64 de ani, nu s-a mai putut face nimic. Aceasta a fost declarată decedată în urma impactului. Celălalt ocupant al mașinii, un bărbat de 63 de ani, a fost asistat medical și prezintă doar leziuni minore.

Manevrele de resuscitare au fost începute imediat de către participanții la trafic, până la sosirea echipajelor medicale, însă, din păcate, eforturile lor nu au mai putut salva viața femeii.

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Alba, din cauza arborilor căzuți pe carosabil, nu mai puțin de 14 autoturisme au rămas blocate pe drum, iar un alt autoturism a fost avariat în urma acestui incident.

În urma dezastrului, traficul rutier pe DN 67C a fost complet oprit între Tău și barajul Oașa, afectând fluxul de mașini în zonă. Autoritățile sunt mobilizate pentru remedierea situației și deblocarea drumului în cel mai scurt timp posibil. 
 

Galerie foto


Vizualizări: 2,201

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: