Cine este medicul rănit grav în accidentul din Țicleni

Medicul Virginia Armega a fost rănită grav în accidentul care a avut loc, duminică seara, pe un drum județean din orașul Țicleni. Aceasta lucrează în cadrul Secției de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. În urma accidentului, ea a fost rănită grav și a fost transferată la un spital din capitală. 

Accidentul a fost provocată de o colegă a medicului. Femeia plecase chiar de la doctoriță, unde avusese loc o pomană. Medicul își înmormântase socrul. După pomană, și-a condus două colege la mașină. Șoferița a dat cu spatele să iasă de pe un podeț și nu s-a asigurat. A fost lovită de un microbuz de călători, în care se aflau patru angajați de la compania petrolieră din zonă și șoferul. Microbuzul a lovit o mașină parcată, iar aceasta i-a lovit pe doctoriță și pe soțul ei. Cei doi se aflau în fața porții. 

Virginia Armega a fost rănită grav. A fost resuscitată la fața locului, stabilizată, apoi transferată la un spital din capitală. „Asistenta care conducea mașina a intrat în microbuz și microbuzul a lovit chiar mașina doamnei doctor, care era la poarta. Iar dumneaei, săraca, numai ce ajunsese în fața porții”, a spus un martor. „Soțul doamnei doctor și-a înmormântat soțul și acum, în ziua pomenii, să se întâmple așa tragedie”, a spus un alt localnic. 

Polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru a stabili exact cum s-a produs accidentul. În urma impactului, au mai fost rănite alte cinci persoane: soțul doctoriței, doi pasageri din microbuz și cei doi conducători auto implicați. Cei din urmă au fost testați cu aparatul etilotest, dar nu consumaseră alcool. „La faţa locului s-au deplasat polițiștii, constatând că în timp ce o femeie de 45 de ani, din municipiul Târgu Jiu ar fi efectuat o manevră de mers înapoi de pe un podeț, pentru a ieși în strada principală DJ 675, cu un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un microbuz  condus de un bărbat de 61 de ani, din comuna Bâlteni,  care se deplasa pe DJ 675 Țicleni, din direcția Peșteana Jiu către Tg Cărbunești.  În urma coliziunii microbuzul ar fi ricoșat în partea stângă a direcției de mers, ar fi acroșat un alt autoturism și ar fi lovit două persoane care se aflau pe acostament lângă ultimul autoturism”, a transmis Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Pe rețelele de socializare, cadrele medicale și cei care i-au fost pacienți doctoriței Armega au transmis mesaje de încurajare. „Virginia Armega medic ATI la Spitalul Târgu Jiu, o minune de om (mamă plină de iubire, medic devotat oamenilor și profesiei sale, prietenă de suflet sprijinitoare) are nevoie , azi, mare nevoie, ca Dumnezeu să facă , pentru viața ei, de data aceasta, o minune. Și cum Dumnezeu lucrează prin oameni,  facem un apel, la toți profesioniștii minune ai spitalului Universitar, rugandu-i să-i fie acestei femei  salvatori de viață. Mulțumiri!”, este unul dintre mesaje.

Galerie foto


Vizualizări: 4,253

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: