Angajata unui hotel, atacată din senin

Un individ bolnav psihic a atacat o femeie în Craiova, după ce fusese scos din spital pe semnătura surorii sale.

Individul a intrat, duminică dimineaţă, într-un hotel din oraşul Craiova şi a atacat, din senin, o angajată a unităţii de cazare.

„În această dimineaţă, ora 07.30, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a fost sesizat prin apel de urgenţă 112 de o femeie, de 32 de ani, din comuna Teasc, cu privire la faptul că, un bărbat necunoscut a pătruns în incinta unei unităţi de cazare din municipiul Craiova şi o agresează, aceasta fiind angajată. La faţa locului, conform principiului cel mai apropiat poliţist de locul evenimentului, a intervenit imediat o patrulă din cadrul Biroului Rutier Craiova, bărbatul de 57 de ani, din municipiul Craiova fiind imobilizat şi încătuşat”, transmit oficialii Poliţiei judeţene Dolj.

Cercetările au fost preluate de poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Craiova, fiind desfăşurate activităţi pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale.

Atacatorul nu o cunoştea pe victimă, iar agresiunea a avut loc fără motiv. Bărbatul este bolnav psihic şi a fost scos din spital, recent, pe semnătura surorii cale care a venit din Germania şi a cerut externarea fratelui, considerând că acesta nu reprezintă o problemă pentru societate, au precizat surse judiciare.

Vizualizări: 600

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: