Când se redeschide Bazinul de înot de la Târgu Jiu!

Închis în perioada Crăciunului, pentru două zile, Bazinul acoperit de înot de la Târgu Jiu va funcționa din nou începând de marți. Cei care vor să se relaxeze după mesele îmbelșugate pot din nou înota chiar din a doua zi de Crăciun.

Bazinul acoperit de înot deschis la Târgu Jiu în acest an devine o atracție pentru târgujieni iar administratorii bazinului au decis să reducă zilele în care acesta este închis. Doar în ajun și în prima zi de Crăciun bazinul a fost închis, urmând ca de marți, din a doua zi a Crăciunului, cei care doresc să se relaxeze sau să facă mișcare după mesele de Crăciun să poată reveni la înot, după cum anunță pagina oficială de facebook a Bazinului de înot.

Bazinul acoperit de la Târgu Jiu funcționează din luna iunie a acestui an fiind destinat în special copiilor care învață acolo să înoate sub îndrumarea specializată a instructorilor de înot. Recent a avut loc la bazin și un concurs la care au luat parte sute de copii, în special cei care au învățat să înoate de la deschiderea acestui bazin de înot.

Galerie foto





Vizualizări: 1,595

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: