Bazinul de înot de la Târgu Jiu, închis pentru trei zile!

Pasionații de înot sau cei care urmează cursuri de înot pot reveni de marți la Bazinul de înot didactic din localitate. Administratorii bazinului au anunțat beneficiarii serviciilor acestui bazin că va fi închis pentru trei zile cu ocazia Sărbătorilor pascale.

Bazinul de înot didactic din Târgu Jiu a devenit deja un reper important pentru cei care doresc să facă mișcare dar și pentru copiii care vor să învețe să înoate. În perioada Sărbătorilor Pascale, responsabilii bazinului au anunțat că acesta este închis pentru trei zile și că își va redeschide porțile începând de marți, 7 mai. „Stimați beneficiari ai serviciilor oferite de Bazinul de înot didactic Târgu Jiu! Vă informăm că, în perioada 4-6 mai 2024, bazinul de înot va fi închis. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă urăm un Paște Fericit!”, a fost mesajul postat pe pagina oficială a bazinului.

Administrat de Edilitara SA, Bazinul de înot didactic este amplasat în Complexul Sportiv Municipal din Târgu Jiu, în spatele Stadionului Municipal. Acesta a fost inaugurat cu aproximativ un an în urmă și oferă pasionaților de înot cele mai bune condiții pentru a practica acest sport, apa având constant 30 de grade. Sute de copii trec lunar pragul bazinului acoperit de înot pentru a deprinde acest sport sub îndrumarea unor instructori specializați dar acesta nu este ocolit nici de pasionații de înot de toate vârstele, de persoane cu anumite probleme medicale ce necesită recuperare în apă și nici de pensionari.

Galerie foto


Vizualizări: 842

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: