Bătălia din PNL Gorj, comentată de un fost lider al partidului

Situația din PNL Gorj a fost  comentată și de fostul președinte Ionel Manțog. El vede o bătălie între Marcel Romanescu și Ion Iordache.


Întrebat despre cum vede o rezolvare a situației în care a ajuns Partidul Național Liberal, la Gorj, fostul lider al filialei, Ionel Manțog a afirmat că există doar două variante. Depinde de factorii implicați, spre ce direcție intenționează să se îndrepte. 

„Am înțeles că i s-a oferit președinția domnului Romanescu. Nu știu dacă a făcut domnul Romanescu vreo greșeală sau dacă a lucrat mai bine domnul Iordache. Cert este că domnul Romanescu a pierdut trenul.(...) Se pare că funcția de președinte al PNL Gorj, care la un moment dat părea că e în mâna domnului Romanescu, acum a trecut în mâna domnului Iordache. Acum, dacă mă întrebați pe mine, există două variante, ori lasă lucrurile să se mai așeze, să mai uite unii, alții și după aceea să încerce să facă o echipă, ori va fi o bătălie pe viață și pe moarte între domnul Iordache și domnul Romanescu. Nu există altă variantă!”, a afirmat Ionel Manțog la Gorj Tv.


După o perioadă în care nu s-a sfiit să afirme, în repetate rânduri, că ar fi dispus să preia conducerea PNL Gorj, primarul Marcel Romanescu pare că a ratat această oportunitate. Organizația a fost preluată interimar de liberalul Gigel Știrbu. În plus, se vehiculează că președinția este pregătită pentru Ion Iordache. Între timp, conducerea centrală a Partidului Național Liberal a dizolvat Biroul Politic Județean, iar deputatul Dan Vâlceanu, cel care a condus formațiunea până acum, a afirmat, chiar în plenul primei ședințe, sub noua conducere, că va contesta în instanță ultimele decizii care s-au luat, în opinia sa, contrar statutului PNL.

Vizualizări: 2,442

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: