Aparegio: Nu udați grădinile, nu spălați mașinile! Ne vom confrunta cu lipsa totală a apei!

În plină caniculă, Aparegio face un nou apel către gorjeni. Să nu ude grădinile, să nu spele mașinile cu apa din rețeaua de alimentare și să raționalizeze apa în această perioadă secetoasă. În caz contrar, ne vom confrunta cu o lipsă acută a apei în curând.

Pentru că urmează câteva zile de caniculă, oficialii Aparegio au transmis că există riscul ca apa să curgă la robinete după program pentru că rezervele de apă sunt tot mai puține din cauza secetei.

"Operatorul face un nou apel către populație! Sursele de apă din aria de operare sunt la limită, iar prognozele meteorologice nu sunt deloc favorabile. Prin urmare, utilizatorii trebuie să înțeleagă importanța raționalizării apei în aceste săptămâni. Fără un „strop”de spirit de civic și de solidaritate, perioada următoare va fi încărcată de lipsa totală a apei, presiune scăzute, apă la program", a transmis Aparegio într-un comunicat de presă.

Gorjenii sunt atenționați să nu ude grădinile ori să-și spele mașinile și covoarele cu apa din rețeaua publică. "În concluzie, Aparegio Gorj, anunță toți utilizatorii ca până la apariția precipitațiilor, apa trebuie folosită NUMAI în scopuri menajere (băut, spălat etc). Activitățile gospodărești (udat grădini, spălat covoare, spălat autoturisme etc) vor avea repercusiuni majore asupra întregii comunități și ne vom confrunta cu lipsa totală a apei în cel mai scurt timp", se mai arată în același comunicat.

Vizualizări: 9,408

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: