Angajări la 11 primării din Gorj

Este un val de angajări în această perioadă la primăriile din județul Gorj. Nu mai puțin de 11 primării au publicat posturi vacante pe site-ul ANFP.

Primăria Târgu Jiu caută inspector la serviciul de Fond Locativ, pentru care se cer studii superioare economice și șapte ani vechime. Proba scrisă este programată pe 7 martie. De asemenea, mai este un post de inspector superior la Serviciul Stare Civilă, aici concursul fiind pe 9 martie.

Primăria Ciuperceni caută inspector principal pentru compartimentul Cadastru, inspector principal și inspector superior pentru compartimentul Salarizare, Buget. Concursurile vor avea loc pe parcursul lunii martie.

Primăria Polovragi caută consilier superior la Compartimentul Taxe și Impozite Locale, cu studii economice superioare și șapte ani vechime. Primăria Rovinari a scos la concurs un post de consilier superior la Compatimentul Contabilitate - Gestiuni.

Primăria Runcu anunță că pe 22 martie se ține concursul pentru un post de polițist local debutant, destinat absolvenților de liceu cu diplomă de Bacalaureat.

Primăria Turceni caută inspector asistent la Compatimentul Tehnic, absolvent de Ştiinţe inginereşti și cu un an vechime.

Primăria Bumbești Jiu angajează consilier juridic, concursul fiind la finalul lunii martie, dar și inspector superior la Compartimentul Impozite și Taxe.

Primăria Bîlteni caută referent superior pentru Biroul Taxe și Impozite Locale, Executări Creanțe Fiscale, iar Primăria Arcani caută consilier debutant la Compartimentul Registru Agricol.

Primăria Fărcășești va organiza la începutul lunii aprilie un concurs pentru postul de consilier debutant la Compartimentul Urbanism, iar Primăria Berlești a scos la concurs un post de consilier juridic superior.

Detalii despre toate aceste concursuri găsiți aici.

Vizualizări: 4,910

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: