Adi Mutu, operat de urgență înaintea meciului de la Târgu Jiu

Antrenorul Rapidului, Adrian Mutu, lipsește de pe banca Rapidului la meciul programat sâmbătă seară, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu. Acesta s-a simțit rău noaptea iar sâmbătă dimineață a fost consultat la Urgențe, la Târgu Jiu, plecând apoi spre București pentru a fi supus de urgență unei intervenții chirurgicale pentru apendicită.

Adi Mutu a fost operat de urgență, după ce a acuzat probleme de sănătate chiar în ziua meciului FC U Craiova – Rapid. Cu câteva ore înaintea meciului pe care Rapid urmează să îl joace împotriva lui FC U Craiova, în etapa a 10-a din SuperLiga, Adi Mutu a acuzat probleme de sănătate. „Briliantul” a mers de urgență la un control la Târgu Jiu, iar după aceea a plecat spre București pentru a fi supus unei intervenții chirurgicale.

Anunțul că Adi Mutu a suferit o criză de apendicită acută și a fost operat de urgență la Spitalul de Urgență Floreasca fost făcut de Rapid pe pagina de Facebook. „Adrian Mutu a fost operat cu succes și îi va susține pe băieți de pe patul de spital! Antrenorul nostru a suferit o intervenție chirurgicală, în urma unei crize de apendicită acută. Îi mulțumim domnului doctor Constantin Oprescu și tuturor celor care l-au îngrijit la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală! Multă sănătate, Mister! Recuperare ușoară și te așteptăm cât mai rapid alături de noi!”, este mesajul de pe pagina de Facebook a Rapidului.

Vizualizări: 2,226

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: