Acțiunea de campanie a PNL Gorj, luată în vizor de polițiști

Partidul Național Liberal este în centrul unei anchete a poliției Gorj. Joi, sute de membri ai formațiunii politice în frunte cu cei de la conducerea partidului s-au adunat în Parcul Central din municipiul Târgu Jiu pentru a face o acțiune de sfârșit de campanie. Evenimentul nu a durat mult, însă numărul prea mare al participanților a intrat în vizorul polițiștilor, fiind vorba despre contextul epidemiologic în care ne aflăm.

Îmbrăcați în galben, sute de simpatizanți ai PNL s-au prezentat în Parcul Central pentru a-și susține candidații, dar și pentru a filma un clip ca de final de campanie electorală. Ținând cont de regulile pe care trebuie să le respectăm în contextul epidemiologic actual, numărul participanților a fost mult prea mare, iar acest lucru nu a fost trecut cu vederea de către polițiști. Astfel, IPJ Gorj efectuează verificări în acest sens, urmând a fi luate măsurile necesare.

”Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu desfășoară activități pentru identificarea organizatorului, evaluarea situației, urmând a fi dispuse măsuri în consecință”, anunță IPJ Gorj.

O situație asemănătoare s-a petrecut și în urmă cu o săptămână, la Turceni, acolo unde sute de oameni s-au așezat în spatele lui Ion Iordache, însă acel eveniment nu a fost observat de oamenii legii.

Mulți dintre participanții la evenimentul din 24 septembrie nici nu știau de ce se află acolo, atunci când au fost întrebați: ”Nu știu să vă spun. Nu știu ce se întâmplă sau ce se face aici (..) Nu vreau să discut despre asta, nu știu ce se face, cred că se filmează ceva”, au spus simpatizanții PNL.

Acțiunea a avut loc pe digul Jiului, iar alături de sutele de oameni au stat oamenii importanți ai partidului, câțiva primari PNL din județ, dar și alți membri.

Vizualizări: 5,008

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: