A dispărut Cronco! Familia face apel la târgujienii care pot ajuta la căutări

A dispărut Cronco, cioara de companie a unei familii din Târgu-Jiu. Proprietarii o caută neîncetat de peste 24 de ore și cer ajutorul târgujienilor care doresc să li se alăture. Soții Modoran, cei care au adoptat puiul de cioară în urmă cu doi ani când l-au găsit în parc, după ce a căzut din cuib, sunt dispuși să ofere și recompensă celor care pot oferi informații despre Cronco.

Cronco, cioara care a devenit vedetă după ce a început să imite animale precum câinele și a început să repete expresia ”Să mă bată mama!”, s-a pierdut ieri și de atunci proprietarii o caută neîncetat.

Pasărea de companie a mai fost subiect de știri în urmă cu ceva timp, când a fost adoptată de tânăra familie din Târgu-Jiu și chiar vedetă de televiziune după ce a apărut în emisiunea ”Chefi la Cuțite” și a filmat pentru un film alături de Maia Morgenstern.

De 24 de ore, Cronco e căutata fără întrerupere, iar familia cere ajutorul târgujienilor pentru a-l găsi. ”Avem nevoie de ajutor, căutăm de 24h încontinuu cea mai iubită și răsfățată pasăre, cioara Cronco pe care o avem în grijă de doi ani de zile. Precizez că a zburat ieri în jur de ora 13:00 zona Primăverii. Încă de mic are o problemă la aripa dreaptă și nu se poate înălța foarte mult. Cel mai probabil a zburat cu un grup de ciori și este posibil sa fie prin orice zonă a orașului, printr-un pom, dezorientat, așteptând să îl găsim. Avem nevoie de persoane care să îl strige în diferite zone, pe unde stau ciorile de obicei. In principiu, se poate deosebi de celelalte ciori, prin faptul că poate să spună expresia „să mă bată mama" și alte sunete puțin mai diferite. Vom recompensa toți participanții!”, este mesajul Simonei Modoran, cea care i-a salvat viața lui Cronco, pui fiind. deosebi de celelalte ciori,prin faptul că poate să

Vizualizări: 4,718

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: