Tineri reținuți pentru furturi din autoturisme în orașul Turceni

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Turceni au intervenit în urma unui apel la numărul unic de urgență 112, la data de 1 august, privind sustragerea a două carduri bancare dintr-un autoturism parcat în fața imobilului unei persoane de 21 de ani.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 02:00 dimineața, când tânărul proprietar al autoturismului a observat două persoane suspecte în apropierea mașinii sale. După ce acestea au dispărut, el a constatat că din portofelul lăsat în autoturism îi lipseau cele două carduri bancare, precum și o sumă de 50 lei și 10 euro.

În urma intervenției prompte a polițiștilor, aceștia au identificat doi tineri de 16 și 17 ani, ambii din orașul Turceni, care se potriveau cu descrierea dată de victimă. La controlul corporal efectuat asupra acestora, au fost găsite cele două carduri bancare dispărute, precum și o bancnotă de 50 de lei și una de 10 euro.

Cu ajutorul acestor indicii, polițiștii au demarat cercetările și au reușit să le lege pe cei doi tineri de un șir de furturi comise în perioada 27 iulie-1 august a.c. în orașul Turceni și localitatea Urdari. Conform investigațiilor, aceștia ar fi sustras bunuri din alte trei autoturisme, care, la fel ca în cazul anterior, erau parcate și lăsate neasigurate, pe timpul nopții.

Astfel, printre bunurile sustrase din celelalte autoturisme se numărau un telefon mobil, un laptop și alte carduri bancare. Din fericire, toate bunurile au fost recuperate în urma intervenției rapide a polițiștilor și au fost predate persoanelor prejudiciate.

În urma administrării probatoriului și a strângerii de dovezi, polițiștii au decis să rețină pentru 24 de ore cei doi tineri, în vârstă de 16 și 17 ani, din orașul Turceni. Aceștia sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată, având în vedere seria de furturi comise în ultimele zile.


 
 
 

Vizualizări: 1,142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: