CSM Târgu Jiu, cu şase sportivi la Campionatul Național de lupte pe plajă

Luptătorii CSM Târgu Jiu s-au pregătit intens în ultimele săptămâni pentru Finala Campionatului Național Individual de lupte pe plajă de la Costinești. Sportivii pregătiţi de Mădălin Gorjanu au deja titluri de campion la această competiţie la care antrenorul se va deplasa cu şase luptători.

 Anul acesta CSM Târgu Jiu va avea o participare numeroasă la Campionatul Național Individual de lupte pe plajă de la Costinești, competiție care se desfăşoară în perioada 19-26 iunie pe plaja de la Obelisc. La masculin, CSM Târgu Jiu va fi reprezentat de 5 luptători la diferite categorii de vârstă și greutate și, în premieră, clubul gorjean va avea reprezentare și la feminin. ”Sperăm să venim acasă cu rezultate cât mai bune de la această competiție”, a declarat pentru site-ul CSM antrenorul Mădălin Gorjanu, coordonatorul secției de lupte a CSM Târgu Jiu.

Între 19 și 26 iunie, pe nisipul de la Obeliscul din Costineşti, luptătorii gorjeni vor intra în competiție cu gândul de a obține rezultate cât mai bune. La juniori 4 vor intra în concurs Yanis Peciuc, la categoria 38 de Kg și Nicoale Curcă la categoria 60 de Kg. La categoria de vârstă U15, CSM Târgu Jiu va fi reprezentat de Andrei Amza, la categoria 70 de Kg, în timp ce la U17, pentru clubul nostru va intra în competiție Octavian Mitoi, la categoria 70 de Kg. Andrei Fulger, sportiv cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu – CSS Târgu Jiu, sportiv pregătit de antrenorii Mădălin Gorjanu și Rareș Voicescu, se va lupta pentru medalii la categoria 60 de Kg. La întrecerea de la malul mării, CSM Târgu Jiu se bucură, în premieră, de reprezentare și la feminin. Va debuta în competițiile oficiale pentru CSM Târgu Jiu, Nicoleta Scărlatescu, sportivă cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu – AS Minerul Motru. Deși are doar 16 ani, multipla campioană națională la junioare, pregătită la AS Minerul Motru de antrenorul Vasile Purdescu, va intra în competiție la categoria de vârstă U20 şi va concura la categoria 70 de Kg.

Galerie foto



Vizualizări: 253

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: