A semnat prelungirea contractului şi rămâne la Universitatea Craiova

Alexandru Mateiu și Universitatea Craiova au ajuns la un acord pentru ca mijlocașul să își prelungească înțelegerea. Jucătorul a hotărât să rămână în Bănie după venirea lui Laszlo Balint şi a semnat un contract valabil două sezoane cu trupa oltenilor.

Alexandru Mateiu a decis să își prelungească înțelegerea cu gruparea din Bănie după plecarea lui Laurențiu Reghecampf. Mateiu era hotărât să plece de la Universitatea Craiova, chiar dacă Laurențiu Reghecampf s-a bazat pe serviciile sale în 2022, dar oficialii grupării din Bănie l-au convins pe mijlocașul în vârstă de 32 de ani să își prelungească înțelegerea. Universitatea Craiova a anunțat pe contul oficial al formației că Alexandru Mateiu a hotărât să rămână în Bănie după venirea lui Laszlo Balint, iar mijlocașul a semnat un contract valabil două sezoane cu trupa oltenilor.

Alexandru Mateiu era comparat de Mihai Rotaru cu legendarul Francesco Totti în urmă cu două sezoane. Patronul Universității Craiova explica de ce mijlocașul trebuie să rămână în Bănie. „Nici de glumă nu este bună plecarea lui Mateiu, el este sufletul nostru. El va fi Totti al Craiovei” afirma Mihai Rotaru, pentru ProSport.

Cotat de site-urile de specialitate la 500.000 de euro, Alexandru Mateiu a ajuns la Universitatea Craiova pe 1 iulie 2014, după ce Mihai Rotaru l-a cumpărat de la FC Botoșani cu 500.000 de euro. În tricoul formației oltenilor, Alexandru Mateiu a jucat în 248 de meciuri, a dat 11 goluri și a oferit 11 pase decisive.

Vizualizări: 1,104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: