IPJ Gorj: Subcomisarul Vită își ceartă subordonații că dau puține amenzi. Urmează demisii?!

Caz revoltător scos la iveală de Sindicatul Europol! Șeful Secției 1 Rurale din cadrul IPJ Gorj își ceartă subordonații pentru că au dat prea puține amenzi de 1 Mai. Drept urmare, a anunțat că va face schimbări, iar cine nu este de acord cu ele, va da socoteală șefilor mai mari.

Incidentul a fost adus în atenția sindicatului Europol chiar de un subalter al polițitului cu apucături de CAP.

„Ne cerem scuze fațǎ de cetǎțenii din Județul Gorj! Din păcate, în structurile de poliție existǎ şi chiar sunt promovați “șefi” care au mentalități de CAP. În “managementul” promovat de ei, singura lor menire este să numere câte amenzi aplicǎ subalternii lor. Pentru asta poartǎ grade de ofițer şi primesc indemnizație de conducere. 

Acesta este și cazul subcomisarului Vitǎ Alexandru Ovidiu, care aplicǎ “planuri de amenzi” pentru polițiștii din subordine. Indiferent cǎ se impune sau nu, aceștia sunt obligați sǎ aplice amenzi dacă nu vor sǎ intre în vizorul acestui ipochimen care îi amenință cu planificǎri subiective și ilegale în serviciu dacă nu se supun. 

Noi am transmis deja o sesizare cǎtre conducerea IPJ Gorj pentru a vedea dacă aceasta susține astfel de planuri “cincinale” dar am şi întrebat câte amenzi trebuie să aplice un polițist pentru a nu fi hǎrtuit de șeful Secției 1 Rurale din cadrul IPJ Gorj.

Pe această cale îi felicităm pe colegii din teren care nu cedează presiunilor şi aplică legea când trebuie şi cum apreciază ei, în calitate de agenți constatatori!”, este mesajul transmis de reprezentanții Europol.

Galerie foto


Vizualizări: 4,946

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: