Militaru încearcă imposibilul cu echipa promovată de el în Liga 2!

Gorjeanul Dragoș Militaru e aproape de o nouă realizare importantă cu Unirea, echipa din Dej pe care el a promovat-o în Liga 2 în 2021. Fostul pandur e optimist și încă mai crede că poate salva echipa după ce a reușit trei victorii consecutive.

Unirea Dej a obținut în weekend a treia victorie consecutivă în Liga 2 și al patrulea rezultat pozitiv în tot atâtea meciuri disputate în play-out. Echipa gorjeanului Dragoș Militaru a profitat de un nou eșec al celor de la CSC Dumbrăvița și continuă să viseze la o menținere miraculoasă în eșalonul secund. Față de cum se prezenta situația în pauza de iarnă, ba chiar și la startul turneului în care joacă acum, Unirea Dej chiar poate visa la salvare.

Antrenorul Dragoș Militaru este primul care speră în această salvare de la retrogradare și transmite asta jucătorilor săi, cu toate că nu sunt doar la mâna rezultatelor lor.

În etapa a 5-a a play-out-ului Ligii 2, Grupa A, Unirea Dej a reușit să câștige meciul de acasă cu FC Argeș, scor 1-0, prin golul marcat de Albert Hofman în minutul 69. Importantă în lupta pentru menținerea în Liga 2 a fost și înfrângerea suferită de CSC Dumbrăvița pe teren propriu, 0-2 cu Metaloglobus, altfel, speranțele dejenilor s-ar fi spulberat.

”Noi avem o echipă bună. Nu știu dacă lumea mă credea sau nu. Avem o echipă bună, care are nevoie de puțin timp. Știu că am făcut o echipă foarte bună în iarnă. Mereu ne-am uitat numai în sus, să recuperăm. Am avut de recuperat 8, 10, 12, iar acum am ajuns la 3. Eu, oricum, sunt mândru de ei, de ce am făcut până acum, pentru că am arătat că putem să fim o echipă bună, să ne batem cu toată lumea. Sperăm, bineînțeles. Nu depindem numai și numai de noi, dar acum vedem. În fotbal e posibil orice și eu asta le-am spus de la început și încă cred asta, că e posibil orice. Vedem. Sunt foarte fericit că am arătat încă o dată că suntem altă echipă începând cu luna ianuarie, adică, cumva, cam de când am început noi munca, adevărata muncă, pentru că în noiembrie a fost doar așa, să evaluăm ce avem la dispoziție”, a spus, la Metropola TV, Dragoș Militaru, cel care a promovat echipa în Liga 2 în 2021.

Vizualizări: 1,043

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: