Găman: Am făcut compromisuri pentru a veni la Pandurii

Antrenorul Mario Găman a ratat şansa de a avansa în carieră venind la Pandurii Târgu Jiu după ce avusese mari succese cu CSO Filiaşi. Tehnicianul a mărturisit că a ales cu inima pentru publicul de la Târgu Jiu şi pentru suporterii echipei Pandurii, cei care au apreciat cu adevărat compromisurile şi eforturile făcute de cei doi antrenori veniţi de la Filiaşi.

„Am făcut compromisuri pentru a veni la Pandurii”, a mărturisit recent antrenorul Mario Găman, după ce administratorul special de la Pandurii, jurista CEO Daniela Şerban, l-a dat afară atât pe Găman cât şi pe secundul său. Bobi Staicu, cei doi renunţând la o echipă aflată pe val, care ajunsese sezonul trecut la barajul de promovare în Liga 2 pentru a antrena Pandurii. „Am venit cu dragoste şi iubire pentru acest club şi, eu mă bucur că, chiar dacă nu am avut rezultatele dorite, chiar dacă în deplasare am mers foarte rău la unele meciuri, acasă, la anumite meciuri, am simţit ce înseamnă să fii antrenor la Pandurii. Am simţit ce înseamnă publicul de aici şi toată suflarea să scandeze numele acestei echipe şi să fie lângă echipă. Cel puţin la meciul cu CSM Reşiţa unde am ratat două penalti-uri. Dar, după aceste meciuri, ce s-a întâmplat, doamna administrator special a mărit preţul biletelor, de la 15 lei le-a făcut 20 de lei”, a mărturisit Găman la Accent Tv, lăsând să se înţeleagă că venirea publicului alături de echipă ar fi deranjat conducerea clubului, care a mărit preţul biletelor iar acest lucru ar fi îndepărtat spectatorii de echipă, galeria chiar protestând şi lipsind la unele meciuri din acest motiv. Totuşi eforturile lui Găman şi ale echipei sale tehnice au fost apreciate se adevăraţii suporteri care au înţeles în ce condiţii a fost nevoit să lucreze. „Vreau să mulţumesc galeriei şi suporterilor pentru modul cum am fost primiţi la meciuri, pentru faptul că am fost apreciaţi şi că au înţeles că clubul nu a putut face transferuri şi au fost lângă echipă şi în aceste condiţii. Şi am simţit pe propria piele ce înseamnă să fii la Pandurii. Ne mândrim cu acest lucru şi, dacă ar fi să o fac a doua oară la fel aş face”, a mai precizat antrenorul Mario Găman.

La finalul acestui sezon administratorul special de la Pandurii, jurista Daniela Şerban, a anunţat rezilierea contractelor antrenorilor Mario Găman şi Bobii Staicu.

Vizualizări: 452

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: