PROTEST Saci de gunoi, la geamul primarului Romanescu: ”Să vadă cum miroase gunoiul când îl ai la geam”

Zeci de saci de gunoi au fost duși astăzi la Primăria Targu Jiu, în semn de protest față de lipsa de reacție la problemele generate de groapa de gunoi, dar și la gropile de gunoi clandestine din oraș. Este prima campanie electorală când este pus pe tapet subiectul managementului deșeurilor în municipiu, dar și în județ. Sunt deja foarte multe dovezi că în zona de nord a orașului oamenii sunt otrăviți de miros și mai primesc și facturi. În plus, apar tot mai multe documente din care rezultă câte nereguli sunt cu groapa de gunoi administrată de Polaris Mediu SRL.


Iulian Popescu, președintele PNL Târgu Jiu, candidat la primăria Targu Jiu la alegerile din 9 iunie, și senatorul Ion iordache, candidat la președinția CJ Gorj, au coordonat acțiunea de ecologizare zona Pandurușu, unde au fost strânși sute de saci. Unii dintre aceștia au fost aduși la primărie, pentru a-i arăta primarului și altă față a orașului. 

”Am vrut să tragem un semnal de alarmă primarului Romanescu, să-i dovedim că orașul Târgu Jiu nu este doar biroul propriu și sensul giratoriu cu flori din fața primăriei. Orașul Târgu Jiu este invadat de gunoaie. Am semnalat de mai multe ori acest aspect, iar primăria nu a luat măsuri, nu a ecologizat zona. Astăzi, împreună cu echipa PNL, am adunat gunoaie în zona Pandurașu, iar ceea ce am lăsat astăzi aici, în fața Primăriei, am arătat să vadă cum miros gunoaiele atunci când le ai la geam. A fost doar o porție foarte mică din gunoaiele pe care le-am strâns și lucrăm în continuare să strângem cât mai multe gunoaie din zona respectivă”, a spus Popescu. Sacii au rămas în fața primăriei puțin timp, după care au fost strânși tot de liberali.

Ion Iordache a declarat că mai este puțin și o să facă curățenie și la primărie: ”Vom lăsa curățenie, mai este puțin și vom face curățenie și în primărie. Deocamdată să stea baricadați acolo”.


”O parte i-am expus aici, în fața Primăriei, ca un mesaj de protest față de lipsa de acțiune a primarului Romanescu. Pe urmă i-am luat înapoi, pentru că nici măcar din fața Primăriei nu este în stare să-i strângă”, a adăugat Popescu.

Galerie foto




Vizualizări: 6,838

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: