Dorel a lovit în satul pe care primarul îl vrea WOW!

Situație tragi-comică în comuna Turcinești, acolo unde autoritățile locale consideră că sunt la un pas de a face un sat să arate WOW, în timp ce localnicii constată cu stupoare că după ce au fost betonate șanțurile și s-au făcut rigolele de scurgere s-au trezit că multe proprietăți au rămas fără cale de acces din drumul  comunal.

În urmă cu câteva zile, Dumitru Modrea se lăuda public cu investițiile din satul Rugi și cum va ajunge acest sat să arate WOW, dar mai ales cum va convinge cetățenii că totul se va rezolva cândva deși realitatea este alta.

 ”Satul Rugi este un sat foarte frumos, în dezvoltare, cu multe pensiuni. Oamenii care nu mă cred să vină la mine la primărie și eu merg personal cu ei la Consiliul Județean și le arăt proiectele aprobate și scoase la licitație. Dezvoltarea nu va însemna doar trotuare, rigole și intrări la proprietăți, vreau ca această comună să fie WOW. Lucrările au început la drumurile și trotuarele din Cartiu până în Horezu, investiție de câteva milioane de lei care va fi gata la finele anului”, a declarat Dumitru Modrea la Radio Infinit.

Realitatea din teren este cu totul alta, iar sătenii din zona Rugi-Horezu-Cartiu o cunosc cel mai bine și o simt pe propria piele.

”Situația este cu totul alta în comuna WOW a domnului Modrea. S-au făcut rigolele de scurgere și șanțurile, dar au uitat să facă trecerile la proprietăți. Au văzut asta când au finalizat și încearcă acum să improvizeze ceva. Vecinii mei au rămas uimiți când au văzut că nu au acces la proprietăți pe sectorul de drum între Rugi și Horezu. Acest drum s-a asfaltat de 3 ani cred, dar din ce am înțeles și eu de la primărie nu s-a făcut recepția. Drumul Cartiu-Horezu a fost decopertat și lăsat așa. Sunt ceva utilaje și materiale prin zona aia, care par mai degrabă a fi abandonate, dar și despre acest drum se vorbește prin primărie că firma nu ar mai veni să îl finalizeze. Așa că nu știu ce este așa WOW. Este mai degrabă vai de noi”, povestește un localnic din Turcinești.

Galerie foto


Vizualizări: 2,747

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: