Cine semnează primul cu Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă!

După ce a anunțat că Alexandru Mitriță, Nicușor Bancu și Vladimir Screciu pot fi vânduți în această vară de la Universitatea Craiova, patronul Mihai Rotaru a făcut un anunț important care îl vizează pe mijlocașul Alexandru Crețu.  Acționarul majoritar din Bănie dezvăluie că internaționalul Alexandru Crețu va rămâne mai cel puțin încă un sezon la formația antrenată de curând de către Costel Gâlcă.

Mihai Rotaru mai face și anunțuri care să-i bucure pe suporterii olteni, după ce, cu o zi înainte, afirma că trei titulari ai echipei, cei mai importanți, în frunte cu starul Alexandru Mitriță, au șanse mari să fie vânduți în această vară.

Acum, patronul alb-albaștrilor, vine și cu o veste bună. Alexandru Crețu, mijlocașul „fără plămâni” al echipei, va rămâne cel puțin încă un sezon în Bănie, după ce opțiunea de prelungire a contractului a fost accesată de către club.

Mai mult decât atât, fotbalistul este văzut ca unul dintre „stâlpii” viitoarei echipe, astfel că i se va propune prelungirea înțelegerii pe termen lung.

”Nu îi expiră contractul lui Crețu. El are încă o opțiune pentru un an de zile și, în plus, noi am avut o discuție să îi prelungim contractul pe o perioadă mai lungă, 2 sau 3 ani de zile. El va mai sta cel puțin un an de zile la Craiova. Dar cred vor fi 2-3 ani”, a declarat Mihai Rotaru, finanțatorul echipei oltene, conform Fanatik.

Cota de piață a mijlocașului Alexandru Crețu este estimată în momentul de față la o valoare de 900.000 de euro conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Vizualizări: 5,328

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: