Iulian Popescu: Dorel a invadat municipiul Târgu Jiu

“Tot ce se construiește în Târgu Jiu e făcut la mișto. Parcă au făcut concurs de năzbâtii”. E afirmația lui Iulian Popescu întrebat despre direcția spre care se îndreaptă municipiul Târgu Jiu. Fostul prefect a comentat la Radio Infinit modul în care sunt implementate proiectele de milioane de euro în municipiu și a concluzionat: “Dorel a invadat municipiul Târgu Jiu”.

Fostul prefect, acum candidat pentru postul de primar al municipiului, a început discuțiile cu mesajul că nu va răspunde atacurilor lansate de actualul primar, ci le va ignora. 

A continuat să discute pe marginea investițiilor care se derulează în municipiu și a subliniat că, în opinia sa, „parcă e concurs de năzbâtii” când vine vorba de investiții.

„Eu le ignor. Nu are niciun sens. Ce să zică Marcel Romanescu decât să arunce cu nămol în ceilalți încercând să decredibilizeze? El să spună ce a făcut în ultimii șapte ani. Tot ce se construiește în Târgu Jiu e făcut la mișto. Parcă au făcut concurs de năzbâtii. Și mă refer la modul în care sunt organizate lucrurile. Stația de cumpărat bilete se află la doi, trei metri, în boscheți. Dacă te uiți la cum sunt puși stâlpii, fix în mijlocul trotuarului. Dorel a invadat municipiul Târgu Jiu. Strada Victoriei, proaspăt asfaltată, deja are gropi”, a declarat Iulian Popescu, într-o emisiune la Radio Infinit.

Vizualizări: 3,894

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: