Noul inspector școlar general: Îmi doresc să aduc un echilibru

Marcela Mrejeru nu mai este inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Gorj. Aceasta a fost înlocuită cu Mihai Istrate, și el membru PSD. Mrejeru a fost schimbată în urma unei verificări făcută de Ministerul Educației, la solicitarea fostului prefect de Gorj, Iulian Popescu. 

Istrate este director la liceul din Țicleni și fost subprefect de Gorj.

”Am fost însărcinat ca inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Gorj. Îmi propun, ca de fiecare dată, în orice post am activat, sa aduc un echilibru în activitate, să merg pe continuitate, să continui munca depusă de predecesorii mei”, a spus Mihai Istrate, la Radio Infinit.

Istrate a anunțat că urmează să facă o conferință de presă pentru a anunța în ce anume va consta programul managerial pe următoarea perioadă. Acesta dorește să aplaneze conflictele iscate în anumite localități: ”Îmi doresc ca la nivelul învățământului județean Gorj să existe o stare de normalitate de liniște de echilibru. Dezideratul comun al tuturor reprezintă rezultatele obținute de elevi. Având și experiența de subprefect de aproape doi ani de zile, în care am colaborat foarte bine cu toți edilii localităților județului Gorj, indiferent de culoarea politică, sunt convins că vom găsi soluții de a rezolva toate problemele care pot apărea între colaborarea dintre primărie și școlile din raza localităților respective. Am vazut din mass-media și din ce-am înțeles de la colegi că au fost câteva conflicte deschise în câteva localități. În perioada imediat următoare voi încerca să mediez și să rezolvăm aceste conflicte.

Adjuncți la ISJ Gorj sunt Adriana Rădoi și Antonela Țuhașu.

Vizualizări: 4,079

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: