Weekend cu amenzi date de IPJ Gorj

Un bărbat de 35 de ani, din comuna Crasna, a fost depistat în trafic, la data de 28 octombrie, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu din municipiul Târgu Jiu, având valabilitatea autorizației de circulație provizorie expirată.

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au depistat, în trafic, un bărbat de 37 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu din municipiul Târgu Jiu, având valabilitatea autorizației de circulație provizorie expirată.

În ambele cauze au fost întocmite dosare penale, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat pe drumurile publice.

 
 

La data de 28 octombrie, polițiștii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești au depistat, în  trafic, un bărbat, de 37 de ani, din comuna Țânțăreni, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Turburea, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru, au depistat, în trafic, un bărbat, de 45 de ani, din comuna Ilovăț, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Mătăsari, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot la data de 28 octombrie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat, în  trafic, un tânăr, de 22 de ani, din comuna Licurici, în timp ce conducea un autoturism pe strada 11 Iunie din municipiul Târgu Jiu, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 29 octombrie, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci, au depistat, în  trafic, un bărbat, de 50 de ani, din comuna Polovragi, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Baia de Fier, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cauzele au fost întocmite dosare penale, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

Vizualizări: 1,380

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: