Școala din Gorj unde niciun elev nu a luat măcar 5 la Evaluare

În școlile din mediul rural, notele au fost mai mici la Evaluare față de colegii lor de la orașe. În Gorj, este o școală unde niciun copil nu a reușit să ia note peste 5. La altele, cel mult doi copii note au avut medii peste 5. Rezultatele sunt înainte de contestații. Cele finale vor fi afișate săptămâna viitoare.

La Școala Gimnazială nr. 1 din Bengești-Ciocadia, de exemplu, niciun elev care a terminat clasa a opta nu a luat peste 5. Au fost 5 elevi care au dat examenul. Unul a lipsit, iar ceilalți au luat 2, 3 și 4. 

La Școala din Ruget, din Roșia de Amaradia, au fost doar trei copii care au susținut Evaluarea, dar doar unul a luat 5,67. Ceilalți doi au avut 4. 

Patru elevi au dat examen la Școala Gimnazială Ion Popescu Voitești, din Voiteștii Vale, Bălănești. Unul a lipsit, unul a luat 4,85. Iar ceilalți doi au avut mediile 5.20 și 7.55.

Șase elevi au fost înscriși să susțină Evaluarea la Liceul Tehnologic Stoina. Dintre aceștia, doar unul a obținut o medie peste 5. Mai exact, 7.60. În rest, au fost medii de 3 și 4. 

Vizualizări: 10,947

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: