O minoră de 15 ani a intrat cu maşina în stâlp

Un bărbat din comuna Muşeteşti a sesizat poliţia, la data de 5 iulie, despre faptul că nepoata sa de 15 ani a plecat de acasă conducând un autoturism.

Ulterior, unchiul minorei a revenit cu apel, sesizând faptul că minora de 15 ani, din comuna Mușetești, a fost implicată într-un eveniment rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că minora, în timp ce conducea o autoutilitară pe DC Curtișoara, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate, ulterior fiind proiectată în curtea unui imobil.

În urma evenimentului a rezultat rănirea minorei, aceasta fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătoarea autoutilitarei a fost testată atât cu aparatul etilotest, cât și cu aparatul drugtest, rezultatele fiind negative.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că minora nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Vizualizări: 1,283

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: