Multe plecări și nicio achiziție la ACS Viitorul Târgu Jiu!

ACS Viitorul Târgu Jiu s-a despărțit deja de o serie de jucători în această vară, printre care căpitanul Alin Țegle, golgheterul Claudiu Dragu, Florin Răsdan, Gabriel Dodoi, Paulian Banu, Valeryi Stepanenko, Alexandru Raicea, Alexandru Dulca, Charles Acolatse și Philippe Nsiah. În iarnă a plecat și Paul Mitrică, și el jucător de bază în lot, iar în locul acestora nu a fost adus nici un alt jucător.

ACS Viitorul Târgu Jiu s-a reunit fără 11 dintre jucătorii care au evoluat majoritatea ca titulari sezonul trecut, iar la cum nu sunt plătiți jucătorii la această echipă este de așteptat ca mulți dintre cei cărora la expiră contractul la data de 30 iunie să nu mai prelungească contractele.

La reunirea de luni, s-au prezentat 21 de jucători, dar de fapt doar 18 dintre ei au evoluat la prima echipă sau la satelit. Trei dintre jucători erau juniori promovați de la republicani iar restul de 18 dintre jucătorii de la reunire erau de fapt foarte mulți dintre cei care au jucat la echipa a doua, după cum se poate vedea în fotografia de la final de sezon a satelitului din Liga 3.

De altfel majoritatea titularilor au preferat să plece după ce nu au fost plătiți mai multe luni, ei chiar făcând grevă la unul din ultimele meciuri. Atitudinea antrenorului Călin Cojocaru față de jucători i-a dezamăgit pe aceștia, acesta alegând să excludă din lot cei mai buni jucători pentru că au făcut grevă.

Ceilalți jucători sunt majoritatea sub contract până la data de 30 iunie și nu s-a anunțat până acum nici o prelungire de contract.

Contractul îi expiră la finalul lunii inclusiv antrenorului Călin Cojocaru care de fapt nici nu a fost antrenor în documentele clubului, ci director tehnic.  Acesta a recunoscut recent că nu a semnat nici un contract nou cu gruparea pe care încă o pregătește dar spune că s-a înțeles verbal cu conducerea. ”Este adevărat că nu am semnat noul contract! Doar ne-am înțeles verbal. Știu că au plecat mulți jucători, dar deja suntem în tratative cu alții, iar o parte vor veni chiar luni, la reunire”, spunea Cojocaru, pentru liga2.ro înainte de reunire.

Dar se pare că la reunire nu a venit nici un jucător cu care acesta se afla în tratative. Și, dacă e săjudecăm după cum își respectă conducerea înțelegerile parafate prin contracte, adică cel mai adesea nu le respectă, nu se știe ce bază se poate pune pe o înțelegere verbală.

Galerie foto



Vizualizări: 417

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: