Ministrul Rafila, despre cazul gravidei din Gorj operată de hernie: Trebue să vedem cauza confuziei

Declarație nefericită a ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, care a fost întrebat, într-o conferință de presă despre cazul din Gorj, unde o femeie de 35 de ani, gravidă în nouă luni, a fost operată de hernie, moment în care a fost scos și copilul. tot atunci au aflat că este însărcinată.  „Aștept și eu mai multe informații (...) Trebuie să vedem exact care esta cauza confuziei”.

Tânăra de 35 de ani din Tismana a ajuns la spital cu dureri de burtă, susține că nu știa că este însărcinată, dar nici medicii nu au știut.

La spital este în desfășurare o anchetă pentru că femeia a fost consultată de mai mulți medici:

„Încă încercăm să aflăm care a fost situaţia. Pot să vă spun că se pare că există cazuri medicale, demonstrate, cercetate, în care femeia efectiv nu ştie că este însărcinată. Ea s-a prezentat la spital pentru dureri abdominale, i s-a pus diagnosticul de eventraţie, pentru care s-a şi intervenit şi pe care o şi avea de fapt. Ea zice că nu a ştiut că este însărcinată, în aceste nouă luni nu a fost niciodată la medic. Din ce am putut afla până acum, nu a fost nici măcar la medicul de familie”, a spus Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al SJU Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,902

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: