Minigolful, activitatea perfectă indiferent de anotimp

Distracția nu ține cont de vârstă, iar activitatea ideală la aer curat este minigolful. Doi bucureșteni au renunțat la viața aglomerată din Capitală și s-au mutat în satul Hobița din Județul Gorj, locul natal al sculptorului Constantin Brâncuși. Cu timpul au pus bazele unui mic teren de minigolf, acolo unde cei mici, dar și adulții, se pot relaxa indiferent de anotimp.

Traseul are 18 piste cu diferit grad de dificultate și o suprafață de 600 de metri pătrați, fiind făcut pe fonduri europene. Proiectul este unic în județul Gorj, iar turiștii nu întârzie să apară. Terenul de minigolf este conceput să-i mulțumească atât pe cei mici, cât și pe cei mari.

”Este foarte bine. Eu cred că te poți relaxa aici. Este un joc de o persoană. Nu e dificil decât la pista 15, la care trebuie să nu dai nici foarte tare și nici foarte încet(...) Este foarte bine pentru că noi, copiii, ne distrăm și putem să ne jucăm mereu”, au spus câțiva copii.

Nici adulții nu s-au lăsat mai prejos. ”Este un joc foarte frumos, relaxant, chiar o mică terapie pentru minte și suflet. Îmi place că este curat aici, nu este aglomerație(...) Pentru prima dată. Nu am mai jucat niciodată până acum, dar am venit cu fiica mea. Este minunat, foarte frumos”, au mai spus câțiva turiști.

Totul a pornit de la pasiunea pentru acest joc, iar odată plecați din inima Bucureștiului, cei doi soți au pus bazele ideii la Gorj. ”Ne-a plăcut foarte mult acest joc. Știam că pe aici prin împrejurimi nu există un astfel de eveniment. Am avut un eveniment în viață care ne-a schimbat total cursul și am considerat că a trebuit să ne retragem la bunici, la țară. Turiștii se bucură, chiar și pentru câteva clipe, să îsi petreacă din timpul liber”, a spus Ana Maria Mischie, administrator teren.

Investiția este făcută din fonduri europene și a costat peste 20.000 de euro. ”Am lucrat la un proiect pentru antreprenori debutanți. Am reușit să obținem o finanțare de 25.000 de euro cu care am realizat acest teren de minigolf și parcul de copii”, a mai zis Ana Maria Mischie, administrator teren.

Cei care vor câteva clipe de relaxare și să-și testeze dibăcia, trebuie să plătească la intrare o taxă de 5 lei.

Vizualizări: 826

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: