Meniu special de Paște pentru pacienții de la SJU
Pacienții din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu vor avea parte, ca în fiecare an, de un meniu special de Paște.
Din farfurie nu vor lipsi ouăle, friptura de miel și cozonacul.
”Cu ocazia sărbătorilor pascale, pacienții care vor fi internați în secțiile Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu vor avea parte de un meniu special. Acest meniu a fost gândit astfel încât bolnavii să aibă în farfurie de toate produsele specifice acestei perioade. Nu vor lipsi ouăle roșii, cozonacul, friptura și nici fructele. Pacienții vor avea la micul dejun, pe lângă meniul obișnuit, și un ou roșu. La prânz vor fi serviți cu friptură de pui, sarmale, cozonac, în funcție de regimul alimentar pe care îl urmează. Bolnavii mai au în meniul de Paște friptură de pui cu piure de cartofi, friptură de porc cu pilaf de orez”, spune Mihaela Țicleanu, purtător de cuvânt la SJU Târgu Jiu.
Și în această perioadă pacienții vor putea fi vizitați de rude.