Maria Constantin: Eu fac sarmalele cele mai bune

Fosta solistă de la Ansamblul „Doina Gorjului”, Maria Constantin, își pregătește deja vacanța de Crăciun. Va tăia porcul pe 23 decembrie și are de gând să câștige o grămadă de bani la colindat.

Artista a participat la o emisiune televizată, unde a demonstrat că știe să facă prăjituri și cozonaci. A spus că de Crăciun va găti de toate. „O să merg la ţară, la mama, ne reunim în familie, de sărbători, şi bineînţeles c-o să fac cozonac, prăjituri, eu fac sarmalele cele mai bune. Îmi place să le fac atunci cu acea carne proaspătă de porc, pe 23 tăiem şi porcul. O să fac cârnaţi, îmi place să mă bag în bucătărie. Să ştii că nu mă gândesc la măritat deocamdată, important este că am un copil frumos, sănătos, asta e tot ce contează şi că eu sunt sănătoasă”, a spus Maria Constantin.

Cântăreața nu va munci de Crăciun, dar crede că va face bani frumoși la colindat. „Anul ăsta mergem la colindat, o să facem o groază de bani, o să ne deschidă toată lumea uşile. O luăm din scară-n scară”, a spus Maria Constantin.

Vizualizări: 2,112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: