Lucrările de la Spitalul Județean se derulează cu încetinitorul

Lucrările de modernizare ale Spitalului Judeţean de Urgenţă merg în reluare. Din cauza vremii, în principal, muncitorii nu pot respecta graficul de intervenții. 

Mulți târgujieni se plâng că schelele puse pe fațadă mai mult încurcă pietonii pentru ca muncitori n-au văzut pe ele de câteva luni. "Nu se mai lucrează pe fațadă din ianuarie, dar ei nu au mai luat schelele care încurcă circulația pietonală", s-a plâns un bărbat din Târgu Jiu. 

 

  

De acest proiect se ocupă Consiliul Judeţean Gorj.

Contactaţi pentru un punct de vedere, reprezentanţii CJ Gorj transmit că lucrările nu sunt finalizate în totalitate şi că mai există câteva intervenţii de detaliu, care nu au putut fi realizate momentan, din pricina ploilor.

Termenul pentru finalizare al lucrărilor este decembrie 2023.

„Sunt nişte reguli şi nişte termeni contractuali. Conform contractului, până în decembrie se vor realiza lucrările. Mai trebuie făcute intervenţii, care nu se pot face datorită vremii. Mai sunt de făcut nişte lucruri de detaliu, de aceea schelele nu au fost încă luate. Vremea este extrem de capricioasă. Lucrările se desfăşoară în continuare”, a transmis purtătorul de cuvânt al CJ Gorj, Oana Paloş

Vizualizări: 668

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: