Librăria Cărturești caută manager

Librăria Cărturești, recent deschisă în mallul din Târgu Jiu, angajează manager. Programul este de opt ore și sunt promise mai multe beneficii precum: tichete de masă, decont de transport, asigurare medicală privată după 6 luni în organizație, sumă de vacanță dupa un an de vechime în organizație și un discount special la toate cumpărăturile din Cărturești.

Librăria a fost deschisă la mjlocul lunii decembrie, anul trecut. 
”Căutăm pe cineva care să iubească oamenii și cărțile la fel de mult ca noi. Cineva care își dorește să contribuie la dezvoltarea comunității Cărturești.


Cineva care să ne povestească ce ecranizare merită văzută și ce piesă de teatru nu trebuie ratată, ce festival i-a făcut vara mai frumoasă și ce carte ar trebui să luăm cu noi în vacanță. Cineva care se înțelege bine cu cititorii și vorbește pe limba lor. Cineva cu experiență de leadership și managementul oamenilor de cel puțin doi ani într-un domeniu din retail. Un om care înțelege un plan de business și se ghidează după indicatorii de performanță. Care știe să scrie e-mailuri și rapoarte în Excel, dar și să vorbească face-to-face cu oamenii pe care îi coordonează”, este anunțul companiei.

Vizualizări: 735

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: