Jandarmeria Gorj face recrutări

Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj desfășoară în perioada 24 aprilie - 14 mai, o nouă campanie de recrutare pentru tinerii care doresc o carieră militară în Jandarmeria Română. 


Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani scoate la concurs un număr de 350 locuri, din care 3 sunt destinate cetățenilor de etnie romă, iar 3 celor de altă minoritate. 


Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni scoate la concurs 350 locuri, din care 3 sunt destinate cetățenilor de etnie romă, iar 3 celor de altă minoritate.


Pentru a urma cursurile școlilor militare de subofițeri jandarmi din Drăgășani sau Fălticeni trebuie îndeplinite anumite condiții ce pot fi consultate pe site-ul www.jandarmeriagorj.ro (secțiunea Carieră) sau pe www.jandarmeriafalticeni.ro, respectiv www.scoaladragasani.ro.      

Cererea-tip de înscriere se depune până pe data de 14 mai. exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail [email protected], iar dosarele se depun de candidați în volum complet, până pe 21 mai, la sediul Jandarmeriei Gorj. 

Evaluarea psihologică a candidaților se realizează la o dată și într–o locație ce va fi anunțată ulterior, prin anunț în timp util pe pagina de internet a Jandarmeriei Gorj.

Proba de evaluare a performanței fizice se susține în perioada 25-31 mai.

Proba de verificare a cunoștințelor se va susține în data de 15 iunie, la unitățile de învățământ pentru care au optat de către candidații care au promovat proba de evaluare a performanței fizice şi va consta într-un test grilă ce cuprinde subiecte din disciplina limba română, disciplina limbă străină, subiecte din legislaţia specifică Ministerului Afacerilor Interne, precum şi a instituţiilor politice ale statului şi subiecte de educaţie civică şi cetăţenească, exerciţii de evaluare a capacităţii de analiză şi sinteză, precum şi exerciţii privind deprinderea raţionamentului logic.


  

Vizualizări: 1,291

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: