Iubitorii de animale fac propria anchetă după cazul câinilor uciși

Cazul celor peste 20 de câini găsiți morți într-o pădure din Cîlnic a șocat comunitatea din Gorj. Iubitorii de animale au demarat propria anchetă în speranța că vor fi prinși vinovații. 

Pe grupurile de pe Facebook, mulți internauți spun că patrupedele ar fi fost luate de lângă calea ferată, din Târgu-Cărbunești. Un gorjean a anunțat că oferă 1000 de euro recompensă cui îi dă informații despre cei care au luat câinii din Târgu-Cărbunești și i-au ucis. 

"Unde ne e umanitatea? Ne mai miram ca trecem prin razboaie, calamitati naturale sau pandemii. Potrivit doamnei care avea grija de ei, acolo erau femele gestante, femele cu pui, femele sterilizate, inclusiv puiuti! A gasit o singura catelusa care a supravietuit! 

Sunt multe de spus, multe intormatii primite si puse cap la cap care ma duc cu gandul la primitivismul de care unii inca dau dovada si la sistemul corupt in care traim pe principiul “ o mana o spala pe alta”. De ce s-a ajuns aici?! Ce vina au animalele pentru incompetenta celor care ar trebui sa rezolve problema animalelor fara stapan?! De ce trebuie sa recurgem la crima", e mesajul medicului veterinar Patricia Paraschiv. 

"Ar fi bine să căutăm camerele de supraveghere din Târgu-Cărbunești. Vineri au fost ridicati câini din oras", a spus un alt internaut. "Au murit suflete nevinovate. Nu ele erau vinovate că erau pe străzi, ci oamenii care i-au aruncat, autoritățile care nu iau măsuri. Nu sa le omori e soluția!", e de părere un alt gorjean. 

Poliția a deschis o anchetă și face cercetări pentru uciderea animalelor fără drept.

Vizualizări: 796

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: