Incendiu lângă un depozit din Târgu Jiu. Update: S-a extins la două clădiri

Pompierii intervin, în acest moment, pentru stingerea unui incendiu care a avut loc în Târgu Jiu, pe strada Măceșului. 

Update 22.33: Pompierii au lichidat incendiul. Din fericire, nu au fost victime, dar pagubele materiale sunt importante. 

"Initial am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un incendiu de vegetatie izbucnit pe strada Macesului din municipiul Tg-Jiu.

Dupa primul apel au mai urmat alte apeluri care semnalau un incendiu izbucnit la un depozit de materiale de constructie sau la mai multe case.

La fata locului am dislocat 5 autospeciale de lucru cu apa si spuma din cadrul institutiei noastre, echipajele de interventie constatand ca incendiul se manifesta la vegetatia din imediata apropiere a depozitului de materiale de constructii si se propagase la 2 anexe in care erau depozitate mai multe materiale combustibile si o constructie cu 2 încăperi in care locuia un barbat.

Din fericire, nu au existat victime, iar colegii nostri au reusit sa localizeze incendiul la timp, evitând propagarea atat la depozitul de materiale de constructie, dar si la casele din imediata apropiere.

In acest moment nu mai exista niciun pericol, iar colegii nostri lucreaza in continuare pentru a ne asigura ca au fost stinse toate focarele. Cauza probabila a incendiului ramane in curs de stabilire", a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj. 

Update 21.30. Pompierii anunță că incendiul a fost localizat. Însa s-a extins la o casă și la o anexă.

Știrea inițială 

Vegetația s-a aprins în apropierea unui depozit de materiale de construcții situat pe centura orașului. 

"La sosirea echipajelor se extinsese la o anexa cu posibilitate de propagare atat la depozit cat si la casele din apropiere", anunță pompierii.

Galerie foto



Vizualizări: 4,781

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: