Fonduri din două părți pentru finalizarea asfaltărilor într-o localitate din Gorj

De câțiva ani autoritățile locale din comuna Crasna încearcă să găsească surse de finanțare pentru modernizarea tuturor drumurilor sătești și comunale. În sfârșit, acest lucru va fi posibil. Primăria a reușit să obțină finanțare și prin Compania Națională de Investiții dar și prin programul guvernamental ”Anghel Saligny”.

Așteptarea autorităților locale, dar mai ales a sătenilor din Crasna care îți doresc drumuri modernizate a luat sfârșit. Cu banii care vor veni de la Compania Națională de Investiții, dar și prin Programul ”Anghel Saligny", se vor termina de asfaltat toate drumurile sătești și comunale, care până acum au fost întreținute și reparate de autorități acolo unde apăreau probleme.

Proiectul pentru modernizarea a 7,5 kilometri de drumuri a fost prins pe lista sinteză a Companiei Naționale de Investiții încă din anii trecuți și acum a fost aprobat. Aproximativ 7.600.000 de lei vor ajunge în comuna Crasna pentru drumuri. În perioada următoare autoritățile vor semna contractul de finanțare și se va demara procedura de licitație.

Și prin ”Anghel Saligny”, autoritățile locale au obținut 4.800.000 de lei pentru modernizarea a 5 kilometri de drumuri pentru care se va organiza licitație în scurt timp.

Vizualizări: 674

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: