Epidemia de coronavirus  a modificat programul PRO TV

Pro TV își modifică programul obişnuit şi a  anunțat deja întreruperea filmărilor la anumite show-uri şi seriale. Printre acestea se numără întreruperea filmărilor pentru serialele VLAD și Las Fierbinți, dar şi la emisiunile Ce spun românii, Pe bune?!, precum şi pentru show-ul Masked Singer România.

Grila de programe a PRO TV a fost modificată în contextul epidemiei actuale care a afectat şi filmările. Astfel, televiziunea din Pache Protopopescu anunţă extinderea conținutului știrilor, în timp ce difuzarea unor show-uri TV va fi amânată. “Emisiunile înregistrate difuzate la PRO TV presupun munca a echipe mari de profesioniști de producție, cu invitați și spectatori în platouri. Pentru a asigura siguranța tuturor colegilor și partenerilor PRO TV și pentru a respecta măsurile de prevenție stabilite, toate producțiile care erau filmate în perioada aceasta au fost deja amânate. Printre producțiile care și-au întrerupt filmările se numără serialele VLAD și Las Fierbinți, emisiunile Ce spun românii, Pe bune?! și Masked Singer România”, informează PRO TV.

Modificările grilei au fost făcute în aşa fel încât telespectatorii să beneficieze ca şi până acum de știri, filme și producțiile din timpul zilei, care vor fi realizate luându-se măsuri stricte de protecție.

În contextul pandemiei de Coronavirus, știrile nopții vor fi difuzate de luni până joi de la ora 22:30, oferindu-le telespectatorilor cele mai noi și obiective informații despre evenimentele zilei,  a  mai informat PRO TV.

De asemenea, emisiunile Vorbește lumea și La Măruță îşi vor continua ca şi până acum, de luni până vineri. Conținutul acestora va asigura informații despre contextul actual din țară. de asemenea, vor conţine sfaturi de la specialiști și măsuri de prevenție, precum şi intervenții live pe Skype.

Luni, sâmbătă și duminică PRO TV va difuza filme artistice iar marți și joi,  timp de două ore, personajele din Las Fierbinți vor fi prezente pe ecran până la finalul sezonului. Miercuri telespectatorii pot continua să urmărească aventurile bărbaților în căutarea iubirii, la Gospodar fără pereche.  

Vineri va continua „Români au talent” dar fără public. Una dintre emisiunile care doboară recorduri de audienţă la PRO TV va trebui să sufere modificări esențiale. Și asta pentru că semifinalele și finala se desfășura live, într-o sală unde se asistau câteva sute de oameni. În condițiile impunerii restricțiilor ce vizează pandemia de coronavirus, PRO TV va trebui să găsească o altă formulă, fără spectatori în sală.

Vizualizări: 1,509

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: