Elevi premiați de primar

Elevii dintr-o localitate gorjeană au fost premiați de primar. Autoritățile locale din comuna Câlnic au oferit cărți și diplome elevilor premianți. 

Primarul Dumitru Vulpe a mers personal în fiecare unitate de învățământ și a felicitat cadrele didactice și elevii pentru rezultatele obținute la învățătură în acest an școlar. 

"Am fost invitat, ca de fiecare dată, să fiu alături de copii și de cadre didactice în această zi extrem de importantă, zi în care efortul depus în întregul an școlar 2022-2023 a fost răsplătit. Felicit din suflet toți copiii care au obținut rezultate foarte bune și bune la învățătură și le doresc mult succes în anii care vor urma, iar cadrelor didactice, care s-au ocupat de ei, le mulțumesc pentru munca depusă, pentru dăruire și pentru devotament. A fost o uriașă bucurie și o reală binecuvântare pentru mine să fiu în mijlocul lor, și de această dată, și să văd copii bucuroși, să văd părinți mândri și fericiți, să văd cadre didactice mulțumite. Vă doresc din suflet să aveți vacanță plăcută!", transmite primarul din Câlnic, Dumitru Vulpe.

Galerie foto



Vizualizări: 994

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: