Drumul către Mănăstirea Icoana va fi gata până la sfârșitul verii

Autoritățile locale din comuna gorjeană Crasna dau asigurări că drumul care duce la Mănăstirea Icoana va fi gata într-o lună. Lucrările de modernizare a acestui tronson au început în această primăvară și sunt finanțate prin Compania Națională de Investiții.

Drumul spre lăcașul de cult a fost amenajat în primă fază de măicuțele de la mănăstire, așa cum au putut. 

În urmă cu câțiva ani, o viitură a distrus calea de acces spre mănăstire și autoritățile locale din Crasna au intervenit. Au solicitat fonduri pe situații de urgență la Compania Națională de Investiții și au primit aproximativ 1.000.000 de lei.

”Drumul către Mănăstirea Icoana este aproape gata. Lucrările sunt în grafic și noi credem că în aproximativ o lună se va turna asfaltul. S-au făcut rigolele, un pod este gata și până la sfârșitul acestei veri investiția finanțată de Compania Națională de Investiții va fi gata”, a precizat viceprimarul din Crasna, Gheorghe Sanda.

Mănăstirea Icoana este vizitată săptămânal de zeci sau chiar sute de credincioși. Lăcașul de cult este poziționat într-o zonă liniștită de sub munte. În curtea mănăstirii, credincioșii pot admira păunii crescuți de măicuțe.

Vizualizări: 1,129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: