Cum prepari cea mai bună marinadă pentru ceafa de porc

Pentru a prepara ceafa de porc şi a obţine un gust foarte bun trebuie să marinaţi mai întâi carnea. Pentru marinadă aveți nevoie de muștar, 8-10 căței de usturoi, ulei de măsline şi piper.

Pentru fripturi de porc gustoase și savuroase trebuie să folosiţi cea mai bună reţetă de marinadă pentru ceafa de porc.

Ingrediente necesare:

    Ceafă de porc

    Muștar

    8- 10 căței usturoi

    Piper după gust

    Un pic de ulei de măsline

Mod de preparare: Într-un bol amestecăm bine muștarul cu usturoiul tocat mărunt, cu piperul și cu un pic de ulei de măsline. Între două bucăți de folie alimentară, frăgezim feliile de carne cu ciocanul de carne.

Luăm prima felie de carne și ungem ambele părți cu marinada pregătită anterior. Așezăm felia pe o bucată mare de folie de aluminiu sau pe hârtie de copt. Procedăm la fel și cu celelalte felii de carne și le punem una peste cealaltă, pe hârtia de copt.

Împachetăm bine carnea în hârtia de copt, o punem într-o pungă de plastic și dăm la frigider pentru 4-6 zile chiar.

Nu se foloseşte sare pentru a nu lasa apă, ci vom săra și condimenta carnea chiar înainte de prăjire.

Vizualizări: 1,314

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: