CSM Târgu Jiu a mai transferat un american

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu pare să ia în serios noul sezon şi face achiziţii pentru a întări lotul. Deja cei de la CSM au transferat doi americani şi un georgian cărora li se mai alătură acum americanul Jake Spurgeon.

CSM Târgu Jiu a reușit să aducă încă un american la echipa de baschet. Echipa pregătită de Claudiu Alionescu a ajuns astfel la trei jucători americani în lot, semn că oficialii clubului se gândesc să întărească lotul pentru a face o figură frumoasă în noul sezon. Americanul Jack Spurgeon este noua extremă a echipei antrenate de Claudiu Alionescu. Baschetbalistul american are 23 de ani și 2,01m și a fost coleg cu Darien McClain la Azusa Pacific, echipă de la care a venit în România. Spurgeon este la prima experiență baschetbalistică în Europa. Jucător de pozițiile 3-4, Jack Spurgeon este al treilea american din lotul echipei gorjene și a semnat pentru un sezon cu CSM.

Jake Spurgeon s-a născut pe 27 noiembrie 1996, în orașul Sherwood-Beaverton, Oregon(SUA). Provine dintr-o familie de sportivi, tatăl său, Jeff, a jucat și el baschet pentru George Fox University. Jack a început baschetul la Lakeridge High School, fiind unul dintre cei mai buni baschetbaliști din campionatul destinat tinerilor jucători din statul Oregon, fiind recompensat cu n umeroase premii individuale. În 2015 a trecut la echipa Universității din Seattle unde a jucat până în 2018.

Și-a încheiat junioratul la finele sezonului 2018-2019 la Universitatea Azusa Pacific. A făcut apoi pasul la seniori și în 2019 a semnat cu Azusa Pacific Cougars primul contract la seniori și a evoluat în campionatul Pacific West Conference, unde a fost coleg cu Darien McClain, a informat site-ul oficial al CSM.

Jack Spurgeon este al 4-lea jucător străin din lotul CSM Târgu Jiu, după angajamentele semnate cu americanii Darien McClain, Kevin Allen și georgianul Revaz Rogava.

Vizualizări: 451

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: