Caz revoltător în Gorj. Un tată vitreg a violat o fetiță de 10 ani!

Un nou caz revoltător în județul Gorj. O fetiță de doar zece ani a fost supusă la abuzuri crunte chiar din partea celui care trebuia să aibă grijă de ea. Bărbatul este tatăl ei vitreg și anchetatorii au descoperit că ar fi violat fata în repetate rânduri. Ironia sorții a făcut ca tocmai el să anunțe Poliția că fetița ar fi fost abuzată, dar de alt bărbat.

Oamenii legii l-au prins cu minciuna și l-au băgat după gratii. Bărbatul are 46 de ani și avea grijă de fetița de doar zece ani. În repetate rânduri, el ar fi violat-o. De teamă, micuța nu a spus nimic nimănui. În vară, individul a sunat la Poliție în încercarea de a-și ascunde faptele. A spus că fata sa vitregă ar fi fost violată de un alt bărbat. Poliția a intrat pe fir. Fata a fost luată imediat de cei de la Direcția pentru Protecția Copilului Gorj. Din iulie este într-un centru social, în grija statului. 

Aici, fetița a mărturisit tot calvarul prin care a trecut și i-a șocat pe anchetatori și pe psihologul care a consiliat-o și care încearcă să o ajute să treacă peste aceste traume. Potrivit unor surse din anchetă, mama copilei era plecată la muncă în străinătate și nu știa coșmarul prin care trecea fiica sa alături de bărbatul care ar fi trebuit să aibă grijă de ea.

Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și este cercetat pentru viol în formă continuare, agresiune sexuală și rele tratamente aplicate minorului. "Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au prezentat instanței de judecată un bărbat de 46 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de viol în formă continuată, agresiune sexuală, inducerea în eroare a organelor judiciare și rele tratamente aplicate minorului, magistrații dispunând arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile. Bănuitul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, cercetările fiind continuate de polițiștii de investigații criminale, în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia", se într-un într-un comunicat transmis de IPJ Gorj fără să dea alte informații. 

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

Vizualizări: 3,467

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: