Casa fostei soții a lui Stăncioi, păzită de jandarmi

Casa în care locuiește fosta soție a lui Petre Stăncioi este păzită de polițiști și jandarmi. Oamenii legii se gândesc că acesta ar putea să revină la fața locului și se tem că va vrea să-și ducă planul la final. 

În zidul casei, încă se văd găurile provocate de gloanțe. De patru ori a tras Stăncioi în actualul partener al fostei sale neveste. "Mai întâi am înțeles că a tăiat curentul, el a ieșit afară să vadă ce se întâmplă și atunci l-a împușcat. Se auzea "au" după fiecare împușcatură. Eu am crezut că sunt petarde", a spus un localnic din Rugi. "Ne temem și noi. Încă nu a fost prins și stăm cu teamă. E un individ periculos. Stăm cu porțile, ușile încuiate, suntem mai atenți până aflăm că va fi prins de poliție", a spus un alt localnic. 

Stăncioi e căutat de vineri noaptea. Când pe numele său era deja emis un mandat de arestare și trebuia să fie deja în spatele gratiilor, el s-a dus acasă la fosta soție și l-a împușcat pe partenerul acesteia. 

A și amenințat-o în repetate rânduri că-i va împușca pe amândoi, dar femeia nu s-a gândit că va trece la fapte. E și motivul pentru care instanța nu a dispus nicio măsură preventivă în cazul său. El o amenința pe fosta sotie pentru că nu voia să-i cedeze un teren pe care ea l-a obținut la partaj. Petre Stăncioi a fost condamnat, vineri, la 2 ani de închisoare cu executare pentru santaj. Polițiștii au mers să-l ridice de acasă, dar nu l-au găsit. L-au dat în urmărire națională, apoi în consemn la frontieră. Câteva ore mai târziu, Petre Stăncioi avea să împuște un om. Acesta din urmă a fost operat. "În prezent, bărbatul este în Terapie Intensivă. Starea sa este stabilă", a spus Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Galerie foto



Vizualizări: 1,730

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: